Съвети за почистване на секс играчките

1/09/2009 ·

С минимални грижи ще успееш да запазиш в добро състояние своите играчки. Бъди внимателна към тях и те ще ти служат за дълго време.

На повечето от играчките им трябва малко топла вода и сапун за да се съхранят в перфектно състояние. Тук ще ти кажем как трябва да ги почистваш в зависимост от материала от който са направени.
Имай в предвид следното:
Почиствай играчката внимателно след всяка фиеста. Знаем, че в този момент може да те понамързява но , тя заслужава това внимание , не мислиш ли ?
Извади батериите , когато не я използваш и най-вече, когато я почистваш.
Ако използвате една и съща вагинална или анална играчка с твоя партньор почисти я преди да си тръгнеш.

Желе
Текстурата на играчките е леко лепнеща така, че ще трябва да вземеш по-специални мерки за хигиената и поддръжката. Препоръчваме ти да ги миеш винаги преди и след употреба като най-добре е да го направиш с топла вода и неутрален сапун.
Порестия материал е сравнително лесен за задържане и развитие на бактерии и вируси. Затова ти препоръчваме ако споделяш играчката от този материал с партньор да използваш презерватив. Никога не използвай алкохол за почистване на този материал.

Силикон
Силиконът е най-лесен за почистване защото можеш да го сложиш в гореща вода. За основно почистване е добре да използваш 10% белина и да извариш играчката за 3мин. Увери се, че е добре изсъхнала преди да я прибереш.

Латекс
Латексът е още по-порест от желето и затова ще трябва да бъдеш по-внимателна , когато го стерилизираш. Най-добре е да го използваш с презерватив и миеш с топла вода и много сапун.

Кожа
Отнасяй се към кожената си играчка по същия начин, както се отнасяш към любимото си яке. Нанасяй редовно мазнина с мека кърпа и ще ти служи години.

Метал
Както силикона и металът може да бъде дезинфекциран, изваряван и всичко, което е подходящо за почистване, но все пак не забравяй да го подсушиш добре накрая.

Пластмасови
Най-подходящия начин за почистването на играчката от пластмаса е забърсване с памук напоен с алкохол.Не забравяй да я изсушиш добре. Ако алкохолът влезе в контакт с гинеталите ти преживяването ще ти се стори прекалено огнено .

Предложения как да създадеш перфектната обстановка
Искаш да изненадаш своя партньор но не знаеш как? Тук ще ти дадем само някои насоки как да създадеш приятна атмосфера и да ти помогнем сама да отприщиш своето въображение.
Намали тази светлина!
Можеш да постигнеш идеалната романтична атмосфера с регулиране на светлината и няколко свещи които, ще преобразят цялата обстановка.
Трима са много
Особено за тези които имат деца, като част от идеалната атмосфера е в моменти на интимност децата да ви оставят на мира.
Концентрация, моля
Елиминирай дразнителите.Така, че спри телевизора, мобилните телефони и най-вече изхвърли от главата си предстоящите задачи за утре.
Значението на ароматите
Идеята е да възбудим всички сетива за постигане на максимално удоволствие и ароматите играят една от най-важните роли. Според експертите на ароматерапията, ароматите на роза, ванилия и карамфил са перфектните афродизиаци.
Само с лед?
Чаша хубаво вино може да пробуди страстите и да запали онази искрица в очите, която така разпуска напрежението в първите минути. Само внимателно с крайностите.
Маестро, музика!
Музиката е винаги подходяща за създаване на романтична атмосфера и помага за разчупване на леда в първите моменти. По-специално соул музиката, инструменталната музика или боса нова.
Големите малки подробности
Имай в предвид, че всички тези малки детайли могат да ти помогнат да постиганеш идеалната атмосфера. Имай под ръка бутилка шампанско, череши или чепка грозде, китеник пред камината...