Ева Мендес се разсъблече за Калвин Клайн

6/19/2009 ·


1. Ново изображение

Красивата актриса Eva Mendes позира за новата рекламна кампания на Calvin Klein Underwear (Бельо ) и Calvin Klein Jeans, и го направи по-секси разсъблечена от всякога.















2. Майсторка на прелъстяването

Американката от кубински произход още веднъж показа своята най-вълнуваща и провокативна страна.















3. По-секси от всякога

Това не е първият път, когато Eva Mendes позира за известния Calvin Klein, но този път надмина себе си по чувственост и секси излъчване.















4. Споделя кампанията с Jamie Dorman

С лъскав тен и заедно с младия , атрактивен модел Jamie Dorman, Ева разкрива целия свой сексапил, позирайки за великия фотограф Steven Klein.
















5.Твърде секси за телевизията

Такава е нейната способност да съблазнява ,че шефовете на няколко телевизионни компании отказаха да излъчат клипа, който записа актрисата за рекламната кампания на парфюма Secret Obsession на Calvin Klein с мотива , че съдържанието му е прекалено еротично.
В него може да видите как разголеното тяло на Ева Мендес се извива в леглото (мечтата на всеки мъж), изключително привлекателна и чувствена.











6.Дънки Унисекс

На черно- белите фотоси, красивата и екзотична актриса облечена в новите унисекс дънки на известната американска модна марка ни впечатлява с невероятно красивия си торс.


















7. Доволна от резултата

"Мисля, че и двете кампании са творчески, свежи и вълнуващи", казва Ева.











































8. Заключение

С такава изключително чувствена рекламна кампания, бельото и дънките Калвин Клайн трябва да се продават този есенно- зимен сезон, като топъл хляб.


Вижте и забранения клип :




Add to Technorati Favorites
blogarama - the blog directory
Womens Blogs - Blog Catalog Blog Directory